Herfst… dàt is de Kunst! — met Duo Perles Sonores 19 september 2020

September 2, 2020

…. en dan is het bijna herfst….  kleurrijk, intens, uitdagend, stormachtig en dan weer badend in een warme zonovergoten gloed… genietend van een rijke oogst en melancholisch dromend over de voorbije zomer….

Kom mee de zomer uitwuiven en de herfst verwelkomen op zaterdag 19 september om 16u!
Eerst gaan we wat oogsten in de tuin — daar wordt dan als het weer het toelaat– buiten een maaltijdsoep mee bereid voor nà het concert, voor wie daar zin heeft en zich daarvoor opgeeft, zie link, en bij regenweer eten we natuurlijk lekker binnen!
Om 16.45u tovert Duo “Perles Sonores”  (Dominica Eyckmans en Pauline Schenck) in de Schoppe een parelende regenboog aan muzikale kleuren tevoorschijn met altviool, klavecimbel, stemmen en harpen, guitigheid en diepigheid, inspiratie, improvisatie en… jouw participatie!
…. en Gea vertelt vast weer op haar onnavolgbare wijze een verhaal….
Tijdens de pauze kan je genieten van een heerlijk kopje thee en versnaperingen uit de tuin….
En wie wil kan dus na afloop (ca 18u) nog napraten tijdens een kleine catering bereid met de vooraf geoogste producten uit de tuin.
Kortom, een niet te missen evenement waar onze innerlijke gevoelswereld de natuur in herfsttooi in al haar facetten kan weerspiegelen en we volop kunnen genieten van alles wat Aarde-Werk de Stegge te bieden heeft.
We kunnen maximaal 15 mensen ontvangen, dus reserveer tijdig je plek!
Prijs: 25€ p.p.  inclusief catering: 40 € p.p.
Adres:
Aarde-Werk de Stegge
Geessinkweg 3
7107 AR Kotten (Winterswijk)
Nederland
Steun de Aarde-Werk kunstenaars

Draag je de kunstactiviteiten een warm hart toe? Steun ons door 1 (of meer) Aandeel Aarde-Werk Kunstenaar te kopen  à 15 euro, zodat ook wie minder kunnen besteden zich toch aan dit evenement kunnen komen laven EN de muzikanten toch een fatsoenlijke gage betaald krijgen in deze concert-loze tijden.

Alvast bedankt!

Dit evenement wordt gesteund door:img 20200701 wa0000 1

http://www.arc-verona.nl

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required